Новини

ПРЕМИЕРА на Aprilia RSV4 1100 FACTORY

За пореден път Aprilia RSV4 направи привидно невъзможното, като повиши аеродинамичната ефективност преди следващо ниво със своите интегрирани аеродинамични крила и двуслоен обтекател. Моделът се предлага в две нови цветови колаборации до една, от които посетителите ще могат да се докоснат по време на MOTO EXPO 2023.

Непрекъсната еволюция

Конските сили остават впечатляващите 217 при 13 000 оборота в минута, които вече са трудни за преодоляване, но вече отговаря на строгите критерии на Евро 5 и преодолява бариерата от 305 км/ч при максимална скорост. Новата система за управление на Magneti Marelli ECU 11MP и по-лек ауспух с намалена топлинна инерция допълнително допринасят за намаляване на емисиите.

Екипна работа в най-добрия вариант

RSV4 Factory разполага с изключителната полуактивна система за окачване Öhlins Smart EC2.0, която е фино настроена чрез екипни усилия, включващи както техните инженери, така и екипа за crack от Noale. Тествана на най-трудните писти, включително Imola и Mugello, докато и двата отбора не бяха напълно доволни от резултатите, новата и подобрена система осигурява значително подобрение както на производителността, така и на това неуловимо, но трудно за описание, „усещане за каране“

Подходящ за всеки стил на каране

Полуактивната система за окачване Smart EC 2.0 улеснява персонализирането и калибрирането на амортисьорите, с избор на полуактивен и ръчен режим, и двата лесни за активиране чрез бутони на кормилото. Допълнителни опции за персонализиране се предлагат под формата на 3 карти, които регулират окачването по различни начини според условията.