Новини

МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2022 БЮЛЕТИН № 11

MOTOPOWER представя уникални каски, облекла и аксесоари за мотоциклетистите

Фирмата MOTOPOWER е традиционен участник на мотоциклетните изложения в България. Сега, на предстоящото Moto Expo 2022 от 15 до 19 април в зала Асикс Арена, MOTOPOWER ще представи изключителни нови модели на каски, облекла и аксесоари за мотоциклетистите. Някои модели ще могат да се видят за първи път у нас.

Новост ще бъдат облеклата на MacnaНидерландският производител на мотооблекло е с повече от 30 години опит в този сектор. Macna се носи от някои пилоти в Moto2 и Moto3, както и в Superbike. Сега с такъв екип - Macna кара Жорди Торес. Легендарният Трой Бейлис също използва Macna, дори сега, когато излиза на пистата. Фирмата изработва и мотооблекло с отопление - серията E-HEATED, за да може клиентът да кара дори и през студените месеци на годината.

От този месец магазин Motopower става вносител на Macna. Възможността първи да видят облеклата от тази марка ще имат посетителите на Moto Expo 2022.

Марката SHAD е известна на почти всеки мотоциклетист. Тя принадлежи на NAD SL. Компанията е основана през 1973 г. в Барселона (Испания). С повече от 40 години опит, NAD SL се превърна във водещ производител на централни и странични куфари, полутвърди и меки чанти, а също и седалки за мотоциклетната индустрия.

Компанията е силно ангажирана с иновациите, дизайна и качеството като основа, за да продължи да предоставя най-добрия продукт на свойте клиенти. NAD SL присъства в повече от 70 страни по света. В момента е основният доставчик на седалки в Европа, с повече от 70% пазарен дял и 500 000 продадени бройки.

Motopower ще представи новите водоустойчиви чанти на Shad SW23B, TRIB20, новите централни куфари SH47 и централните куфари с регулируем обем SH58X SH59X в цветове карбон и алуминий.

Scorpion Exo са едни от най-реномираните каски по света.  Макар че компанията е американска, за няколко години SCORPION EXO влезе в топ 3 на водещите марки на пазара в цяла Северна Америка. Сега SCORPION EXO успешно превзема европейския пазар. Благодарение на европейската централа, разположена в Страсбург, Франция, на границата с Германия и близо до огромния италиански пазар, каските на SCORPION EXO се радват на широка популярност.

Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт в зала Асикс Арена от 15 до 19 април. Вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

Цени Билети: На място: 12 лева /събота и неделя/; 10 лева /делничен ден/; Деца от 12 до 18 години – 6 лева;

Онлайн – /2 лв. отстъпка за онлайн закупуване/: 10 лева /събота и неделя/; 8 лева /делничен ден/;

Хора с увреждания – Безплатно; Деца от 12 до 18 години – 4 лева. Деца до 12 години с придружител – Безплатно.

Пресцентър Moto Expo 2022