Новини

МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2022 БЮЛЕТИН № 7

Уникални машини Polaris представя у нас - Митвас ЕООД

Американският лидер в производството на ATV и Side By Side машини - Polaris винаги е под светлината на прожекторите на всяко изложение за подобен род техника. Така ще бъде и на Moto Expo 2022, където официалният вносител за България – Митвас ЕООД ще представи най-новите машини на марката за 2022г.

Щандът на Митвас ЕООД ще бъде в зала Асикс Арена на площ от 65 кв.м. и ще бъдат показани няколко от най-емблематичните модели на марката.

Дебют за България ще направи най-широкото ATV в света - Sportsman XP 1000 S. Със своите 55“ широчина (140 см.), това е машината, която предоставя несравнима стабилност при тежки неравности, дълбоки дупки или управление при сериозен страничен наклон. Допълнителната широчина придава и изключително агресивен външен вид на машината, който не остава незабелязан. Не трябва да се пропускат и огромните ходове на окачването - 11.6” отпред и 14” отзад, както и специфичните и иновативни „извити“ носачи на двете оси, даващи още по-голям клиренс.

И понеже такова окачване се нуждае от мощност, за да демонстрира своите предимства, то задвижването е поверено на двуцилиндров ProStar двигател с цели 89 к.с. Увеличена е издръжливостта на всеки един компонент, като особено внимание е обърнато на шасито, трансмисията и предния диференциал.

Българските почитатели на силните оффроуд усещания ще могат да видят за първи път и спортното ATV Scrambler XP 1000 S. По същество, модела споделя цялата иновативна техника на Sportsman XP 1000 S, но в още по-спортна насока. Теглото на машината е намалено значително, а изпускателната система е с изцяло спортна настройка. Сериозно доказателство за спортните амбиции на машината е фактът, че предния диференциал е заимстван директно от спортното UTV - RZR XP 1000, a кормилото позволява регулация плюс избор на степен на усилване на системата EPS.

Дебют на сцена за първи път прави и изцяло новия работен SxS RANGER 1000 EPS. За разлика от по-скъпия си събрат RANGER XP 1000 EPS, този нов бюджетен модел е перфектното съотношение между цена и качество за клиентите, които държат на качествено свършената работа на първо място. Двигателят е с мощност 61 к.с., което е напълно достатъчно за лов, работа и забавление. Дизайнът е изцяло нов, а комфортните функции в кабината са изцяло преработени от Polaris.

Митвас ЕООД полага огромни усилия да осигури участието и на една абсолютна световна звезда на своя щанд на МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2022 – изцяло новия и най-мощен Side By Side в света – RZR PRO R! Машината имаше световна премиера преди броени месеци – през ноември 2021 г.  и предизвика истински фурор сред всички почитатели на оффроуда по целия свят.

Pro R разполага с най-големия в индустрията четирицилиндров атмосферен двигател с обем 2000 куб.см. и 225 к.с. мощност. MaxLink окачването е революция в сектора със своя “box” дизайн, а шасито е най-здравото правено някога. Казано накратко, Pro R е следващото ниво, когато говорим за динамичност и технологии при една Side By Side машина.

Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт в зала Асикс Арена от 15 до 19 април. Вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

Цени Билети: На място: 12 лева /събота и неделя/; 10 лева /делничен ден/; Деца от 12 до 18 години – 6 лева;

Онлайн – /2 лв. отстъпка за онлайн закупуване/: 10 лева /събота и неделя/; 8 лева /делничен ден/;

Хора с увреждания – Безплатно; Деца от 12 до 18 години – 4 лева. Деца до 12 години с придружител – Безплатно.

Пресцентър Moto Expo 2022